Legyen Ön is a Riarex szerződött partnere!

A megfelelő biztonságtechnikai kivitelezés egyik alapja a profi beszállító, akire lehet számítani. Lehetünk a legjobb szerelők, érthetünk a villamos hálózatokhoz, és tudhatunk mindent az IT rendszerekről: nem fogunk eredményessé válni abban az esetben, ha nincs egy olyan partnerünk, aki megfelelő minőségű kellékeket szállítana nekünk.

Miért fontos a profi beszállítói minőség?

Azért, mert ha ez nem a lehető legjobb, akkor gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a beüzemelt rendszer nem fog működni. Mindig külön figyelmet kell szentelnünk annak, hogy a legjobb üzleti partnereket találjuk meg minden lehetséges feladatra.

Ingyenes oktatást nyújtanak partnereik számára

Minden egyes szerződött üzleti partnerüknek ingyenes oktatást nyújtanak, amely szinte egyedülálló a hazai piacon. A telepítők számára rendkívül fontos, hogy tisztán lássák, hogy hogyan kell a rendszert beüzemelni, és hogy mire kell külön odafigyelni, ebben pedig maximális segítséget nyújt a cég.

Mindig pontosan szállítanak, időre

Mindig időre szállítanak mindent, a lehető legpontosabban. Kivétel nélkül. Soha nem késnek partnereik kiszolgálásakor, és mindig maximális mértékben szem előtt tartják, hogy mindenkinek fontos a pontos beszállítás.

Kiváló termékportfólióval rendelkeznek

Sok cég számára probléma, hogy az adott vállalat nem képes minden lehetséges igényt kielégíteni. A Riarexet akár egyedi igényekkel is kereshetjük, bátran. Ők mindig a segítségünkre lesznek, és minden lehetséges problémára megpróbálnak majd megoldást találni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.