A kapu automatizálásához szükséges felszerelés

               

Szárnyas kapunyitók

Hétköznapi otthoni használatra van kifejlesztve, csigaorsóval ellátva. A motor teljesítménye maximálisan szabályozható, emellett az indítása illetve megállítása is. Az elektromechanikus motor könnyen megküzd az elemekkel is, fagypont alatti hőmérsékleten is működik. Áramszünet esetén zárva marad a kapu, kulcs segítségével tudjuk kinyitni. A motorokat mikroprocesszoros elektronika vezérli.

Toló motorok

A legszélsőségesebb körben felhasználható bronzbetétes fogaskerékkel ellátott hajtómű elektronikus kuplunggal, lágy indítással. Nehéz kapuk esetében elektromos fékezéssel. Az alacsonyan elhelyezett fogaskeréknek köszönhetően telepítése nagyon egyszerű. Lakossági és társasházi használatra javasolt. A motor 230V és 24V-os változatban is készül. Áramszünet esetére egyszerűen használható kulcsos kioldóval van felszerelve. A motort mikroprocesszoros elektronika vezérli.

Földbe süllyesztett motor

A földbe süllyesztett kapunyitó motor olyan speciális helyeken is alkalmazható, ahol a hagyományos karos motorok beépítésére nincs elegendő hely, vagy más helyi körülmény miatt nem szerelhetők fel. Legalkalmasabb automatika kovácsoltvas kapuk mozgatására, mivel a berendezésből szinte semmi sem látszik. Így a kovácsoltvas kapu még elegánsabb megjelenést kölcsönöz Ön otthonának. Egy és kétszárnyú kapukhoz egyaránt alkalmazható.

Garázskapu nyitók

Autójából nyithatja ki garázskapuját. A távvezérlésnek köszönhetően közvetlenül a forgalomból hajthat be kivilágított garázsába. Ez különösen sötétben jelent biztonságot. Esős, havas időben sem kell bajlódnia a kapu kézi nyitásával. Különösképp az utcafrontra nyíló garázsoknál ajánlatos. A már meglévő kapukhoz is problémamentesen felszerelhető.

Ha kapu automatizáláshoz adná a fejét, keresse fel weboldalunkat, ahol kiemelkedő szinten műveljük a kaputechnikát!

https://kaputechnika-webshop.hu/