gépkölcsönzés

Kölcsönözz gépeket a BpGéptől!

Kertészeti vállalkozóként, takarítási vállalkozóként, vagy építőipari kivitelezőként gyakran kerülhetünk olyan szituációba, hogy szükség lenne arra, hogy egy prémium gépet tudhassunk magunkénak. Sokan ilyenkor azzal a problémával szembesülnek, hogy ez drága mulatság – ilyenkor lehet érdemes elmenni egy gépkölcsönzőhöz.

Mit érdemes tudni a BpGépről?

A BpGép egy új gépkölcsönző Budapesten, mely már most is ismert kiemelkedő hírnévnek örvend – nézzük csak meg, hogy hány pozitív értékelést kapott a vállalkozás. Ez pedig azt jelenti, hogy kiemelkedő szolgáltatási minőséget képesek nyújtani az őket megkereső emberek számára. Rendkívüli ajánlatuk pedig elsősorban abban rejlik, hogy kiemelkedően széles a termékskálájuk és kínálatuk más cégekhez viszonyítva.

Milyen típusú gépeik vannak?

Három géptípus érhető el kínálatukban. Építőipari, kerti és takarító gépek. Tehát, mindegy, hogy mezőgazdasággal, építőiparral vagy takarítási munkákkal foglalkozunk – megtalálhatjuk a számításainkat ennél a cégnél.

Mennyibe kerül a kölcsönzés napidíja?

Ez alapvetően a géptől és annak típusától függ elsősorban – de nagyjából 3-6000 Ft / nap / gép áron történik a kölcsönzés. Ez alapvetően egy rendkívül kedvező ár, hiszen sok más kölcsönző még ennél is magasabb díjakkal dolgozik.

Akár a szállításban is segítenek

Akár a szállításban is fognak tudni nekünk segíteni. Ez aztán tényleg egyedi ajánlat és megoldás – hiszen, nagyon kevesen ajánlják fel a szállítás lehetőségét is. Így nem kell mást tennünk, mint megcsörrenteni a telefont, és már indulhat is a hívás, csak az igényeinket kell elmondanunk.